Casa Seat

“Anem partit a partit”, aquesta és una de les frases més conegudes de l’entrenador de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone. La il·lustració que acompanya aquesta sentència mostra una espècie de nines russes amb la cara de Simeone que semblen voler dir-nos que l’argentí és fidel a si mateix i al seu estil de joc, dins de Simeone hi ha més Simeones. Aquesta és una de les 26 il·lustracions que podem veure a la Casa Seat fins al 28 de maig i que et podràs trobar a continuació.

La Casa Seat barreja art i futbol en la seva nova exposició, “Football. Art-Icons. In that order”, creada per l’il·lustrador Guillem Bosch conjuntament amb la revista sobre cultura futbolística ‘Panenka’. A partir del 29 de març, 26 il·lustracions rendiran homenatge a diferents estrelles del futbol, des d’Alexia Putellas a Lionel Messi.

L’exposició a la Casa Seat, fins al 26 de maig

L’exposició es reparteix per tota la Casa Seat i a cada planta podràs trobar diferents propostes futbolístiques, per exemple, un camp de futbol amb gespa per crear el teu onze ideal o posar a prova una porteria virtual. L’exposició, amb activitats i xerrades, s’allargarà fins al 28 de maig.

Casa Seat: il·lustracions de Messi, Guardiola, Putellas…

“El títol que més valoro és el de les Olimpíades, perquè és un torneig que es juga una vegada en la vida”, aquesta és la frase que encapçala la il·lustració del millor jugador del món, Leo Messi. I aquest és el vídeo de com l’artista Guillem Bosch fa el retrat del futbolista argentí mirant el cel però amb els ulls tancats. Sembla un oxímoron, perquè expressa l’esforç però també l’orgull de guanyar l’or olímpic.


Així es va fer el retrat de Leo Messi