El 3 de novembre del 1994 va néixer Barcelona Televisió als estudis de la via Laietana amb la incorporació d’una vintena de professionals i els continguts produïts per les televisions de districte de la ciutat.
25 anys en què hem estat protagonistes dels fets més destacats de la història recent de Barcelona i els seus barris. 25 anys en què hem treballat per la informació, la cultura, el cinema i la divulgació. Sempre des de Barcelona. I, des de fa gairebé 15 anys, des del barri del Poblenou.

El millor de l’arxiu de betevé, a la televisió, el web i les xarxes socials

Cada dia, de dilluns a divendres a les 17 h, podeu tornar a veure una selecció dels millors programes de la història de betevé, com el ‘Saló de lectura‘ amb Emili Manzano, ‘L’entrevista de Joan Barril‘ o ‘Qualsevol nit pot sortir el sol‘ amb Carles Flavià, entre d’altres.

Les millors anècdotes i efemèrides d’aquests anys les trobareu a les xarxes socials si cerqueu l’etiqueta #arxiubetevé a Twitter i Instagram.

25 anys de notícies

Què ha passat a Barcelona en els darrers 25 anys? Hem fet un exercici per recuperar el més destacat de la informació d’aquests 25 anys i al web trobareu un recull del més destacat de cada any i reportatges en què expliquem com han evolucionat alguns temes.

25 anys en imatges

També hem fet un recull de fotografies del nostre arxiu propi i dels arxius personals que ens han cedit els treballadors d’aquesta casa. Hi veureu moltes cares conegudes i d’altres no tant, però totes elles han estat vitals per fer possible, cada dia, betevé.

Univers betevé: més enllà de la televisió

Quan vam començar fa 25 anys fèiem televisió. Ara, betevé és el mitjà de comunicació públic de Barcelona i ofereix continguts en diferents plataformes. Un univers que ha ampliat les nostres fronteres al món, però sempre amb una mirada des de Barcelona i amb la qualitat i el servei públic com a denominadors comuns.

Ets superfan de betevé?

Per celebrar el nostre aniversari volem trobar 25 superfans de betevé. Si ets capaç de respondre correctament totes (o gairebé totes) les preguntes d’aquest qüestionari, tu ets un d’ells i et farem arribar un lot molt especial fet amb motiu del nostre aniversari. Tens temps fins al 15 de novembre per fer-ho. Sort!