El Palau Sant Jordi de Barcelona acull un dels només 14 concerts de la gira internacional de les coreanes Blackpink. És l’únic que es fa a Espanya i això ha fet que molts fans de tot l’estat i fins i tot d’Europa hagin viatjat fins a la ciutat per veure-les en directe. Alguns han fet fins a 24 hores de cua. De fet, les entrades es van esgotar molt ràpidament.

Així, ja des de diumenge a la tarda alguns seguidors s’esperaven a les portes del palau però a mesura que passaven les hores i s’atansava l’hora del concert s’ha acumulat més i més gent fent cua, fins al punt que cap a tres quarts de set del vespre la Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut de tallar el trànsit d’alguns dels carrers de l’entorn a causa de l’acumulació de gent.

Públic adolescent i predomini del rosa i el negre

Entre el públic que esperava per entrar, molts adolescents i joves amb vestimenta i maquillatge en què predominaven els colors referents del grup: el negre i el rosa. A més, molts portaven brillants i un martellet de color rosa que s’il·lumina, també emblema del grup coreà.

Blackpink és el primer grup de música de pop coreà —el conegut com a K-pop— que ha arribat a dalt de tot de les llistes internacionals de cançons més escoltades. Van debutar l’any 2009 i en aquesta gira estan presentant el seu últim disc, ‘Born pink’.