La Barcelona Tatto Expo fa 20 anys que reuneix els millors tatuadors del país i també d’escala internacional. L’edició d’enguany compta amb 300 artistes, com Ernesto Kalum de Borneo, un dels professionals més importants del tatuatge ancestral. És l’únic que tatua com la tribu dels Iban, una de les comunitats més emblemàtiques de Borneo, que decoren la pell segons la seva professió i classe social.

Al festival també hi ha assistit l’estrella americana Ryan Ashley Malatkey, la primera guanyadora femenina del programa i concurs televisiu ‘Spike’s Ink Master’. Altres artistes que tindran un estand i tatuaran aquests dies són  Su’a Lawrence (Samoa), Matthieu Duquenois (França), Horimasa-Tosui (Japó), Sanya Youalli (Mèxic), Ryan Ashley Malalarkey (EUA), Brent McCown (Nova Zelanda) o Alex Gotzza (Grècia).

Fa sis anys que aquesta convenció se celebra dins del BAUM (Barcelona Art and Urban Movement), que acull diverses tendències urbanes del moment com ara exposició de motos personalitzades, danses urbanes, grafits, esports extrems i diverses exposicions i espectacles.