Després de mesos tancat o acollint espectacles molt puntuals, les portes del Palau Sant Jordi es van obrir dissabte al vespre per rebre els fans més fidels de Dani Martín. 15.000 persones van cantar i ballar al ritme de les cançons del cantant de Madrid, en el primer concert de gran format que se celebra en aquest recinte des de l’esclat de la pandèmia. Els assistents sentien una doble emoció: tornar a veure l’ex-Canto del Loco damunt un escenari i recuperar la normalitat de poder assistir a un concert multitudinari. “Després de gairebé dos anys tancats a casa, sense poder viure, aquest és un regal preciós. Ens ho mereixem”, va cridar Martín des de l’escenari.

Després de gairebé dos anys tancats a casa, sense poder viure, aquest és un regal preciós. Ens ho mereixem
Dani Martín, cantant
Concert Dani Martin Palau Sant Jordi

Gairebé dos anys d’espera

Alguns dels assistents feia gairebé dos anys que havien comprat les entrades per al concert de Dani Martín. La seva gira anterior, Lo que me Dé la Gana, que tenia una parada prevista a Barcelona l’any 2020, es va haver d’anul·lar a causa de la pandèmia. L’artista va fer un segon intent, el 17 d’abril del 2021, però la situació epidemiològica del moment, entre la quarta i la cinquena onades, tampoc no li va permetre pujar als escenaris. Ara, tot i que els organitzadors han estat alerta fins al darrer moment de l’evolució de la pandèmia, Dani Martín ha aconseguit tornar amb la gira Qué Caro Es el Tiempo.

Concert Dani Martín Palau Sant Jordi

Cadires assignades i passaport de la covid

Per poder accedir al Palau, era imprescindible presentar el passaport de la covid. A banda, l’organització va optar per col·locar cadires a la pista, per evitar haver de reduir l’aforament. “Ens sembla un contrasentit que en altres àmbits o en altres ciutats estigui permès el 100 % de l’aforament sense PCR, i que en els concerts a Catalunya amb el públic dret es redueixi al 80 %”, va explicar Tito Ramoneda, un dels fundadors de The Project, el grup organitzador. Asseguren que el públic assistent va complir amb les mesures de seguretat establertes. “Han ballat però ho han fet just davant de les cadires que tenien assignades”.

Nou concert a Barcelona: 3 de desembre del 2022

Després d’haver esgotat totes les entrades per a aquest primer concert de retrobament, Dani Martín ja ha anunciat que la seva gira tornarà a Barcelona. Serà el 3 de desembre del 2022, al Palau Sant Jordi.