GASTÓN CORE, director de la sala Hiroshima "Hemos decidio que la programación escénica va a ser de octubre a mayo y después haremos otro tipo de actividades. Un poco la idea es poder tener una programación cerrada con mucha antelación para poder trabajar estrategias de comunicación de públicos abonos y otro tipo de estrategias que nos ayudarán a hacer que el proyecto se consolide en el tiempo."

La sala Hiroshima tanca el seu primer any de vida en positiu amb bones xifres d’espectadors i consolidant-se com a marca d’arts escèniques alternatives de la ciutat. El pas d’11.000 espectadors ha aconseguit que l’ocupació de la sala, de menys de 200 butaques, se situï entorn el 65 %.

Tot i aquest bon inici, el fet que encara no rebin ajudes públiques per a la programació fa que hagin de buscar alternatives per aconseguir que el projecte sigui viable. D’una banda, oferiran ofertes per a abonaments i, de l’altra, la propera temporada escènica durarà d’octubre a maig per deixar espai, després, per a altres propostes musicals i performances més arriscades. A més, s’hi inclouran els Hiroshima Heats, en què es recuperaran els espectacles de més èxit de l’any.

Pel que fa a aquest últim trimestre, es podran veure espectacles d’artistes com Pablo Esbert, Arco Renz, Núria Guiu, Jesús Barranco o David Batignani.