La primera firma a desfilar ha estat Como un Pez en el Agua, que aposta per l’artesania amb peces realitzades a base de cotó i no de teles sintètiques i elàstiques. Ha presentat la col·lecció amb una divertida coreografia en què s’han pogut veure biquinis i banyadors combinats amb faldilles, vestits, pantalons en un ambient molt festiu. Como un Pez en el Agua és una firma creada per Raquel Pérez i Sandra Puig el 2010 que va llançar la seva primera col·lecció de moda de bany el 2011.

Després de les dues dissenyadores ha desfilat al Club Patí Vela Barcelona Guillermina Baeza, una institució dins la moda de bany, que va iniciar-se en la moda als anys 70 i va començar a portar els seus dissenys  a les passarel·les europees durant els 80. La col·lecció per al 2019 està inspirada en l’art i en l’esport de la dona.

El Recinte Modernista de Sant Pau es consolida com la passarel·la del 080

Un cop acabades les desfilades a la platja l’activitat s’ha traslladat al Recinte Modernista de Sant Pau, per on hi passaran 27 marques, en total. Alguns dels noms més coneguts que són Antonio Miró, Custo Barcelona, Míriam Ponsa, Txell Miras, Naulover i Manuel Bolaños. L’encarregat d’estrenar la 22a edició ha estat el dissenyador Oscar Leon, seguit de Miquel Suay, Lebor Gabala i TCN.Més enllà del que veurem a la passarel·la, el saló també vol reforçar la dimensió comercial i internacional de la cita amb el 080 Barcelona Showroom. El Clúster Català de la Moda, en cooperació amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, portarà a Sant Pau compradors internacionals els dies 27 i 28 de juny per afavorir la projecció de la moda catalana. Més de 20 marques participaran en aquest Showroom, que es farà a la Sala Hipòstila del Recinte Modernista de Sant Pau.