El soroll, el transport públic, les obres, el turisme o les bicicletes són alguns dels temes als quals dedicaran un programa sencer. I ho faran amb una nova presentadora, la periodista Laura Sangrà, que conduirà el ‘Codi de barris‘ acompanyada de la resta de l’equip habitual del programa: la Brigitta Lamoure, l’Antonio Baños, el Kim Gázquez, el Xavi Dua i l’Oriol Fernández, que el dirigirà a partir d’ara.

Una nova etapa en què la Brigitta Lamoure continuarà aportant la seva  visió particular sobre la temàtica de la setmana conversant amb els veïns i veïnes de diferents racons de Barcelona. El periodista Antonio Baños també renovarà la seva secció al programa amb biografies de personatges barcelonins que tinguin alguna relació amb el tema de la setmana. El Xavi Dua, per la seva banda, continuarà recorrent la ciutat per veure si és accessible, el Kim Gázquez donarà veu a les xarxes socials i el periodista Oriol Fernández buscarà informació i resposta a les preocupacions veïnals.

Codi de barris’  també continua en format d’exposició  al Centre Cívic Can Basté. La mostra fotogràfica, anomenada “veí | veïna”, es podrà visitar fins a l’1 de març i recull la mirada de 24 ciutadans de diferents barris de Barcelona.