castell bruixa halloween 2
L’inici del mes de novembre és sinònim de festes tradicionals com Tots Sants i Halloween. Aquesta última tradició —associada sobretot a l’Amèrica del Nord— sol venir acompanyada de bromes i disfresses originals. La crisi sanitària no permetrà grans celebracions, per això el periodista especialitzat en tecnologies Toni Noguera presenta al programa ‘reset’, de betevé, tres ensurts de Halloween per enviar a la família i amics per WhatsApp i videotrucades.

Les noves tecnologies han creat aplicacions com Snapchat, Zoom o Skype, que permeten fer ús de la realitat augmentada en 3D. En aquest cas, mentre fas una videotrucada amb un amic o familiar pots substituir la teva cara per un filtre que provoqui un ensurt telemàtic.

 

A les xarxes socials, però, hi ha moltes plataformes per fer ensurts. Un exemple n’és aquest, un vídeo en què apareix un nadó aparentment tranquil, però hi ha una sorpresa.

 

Ara bé, si preferiu donar un espant als companys de pis o membres de la família, també hi ha la possibilitat d’utilitzar aplicacions com Not Alone Halloween Prank. Aquesta app provoca un ensurt quan reconeix la cara del treballador, company o familiar a qui volem fer la broma. Immediatament després queda enregistrada la reacció de la persona que hem volgut sorprendre.