El límit passa dels 140 als 280 caràcters en tots els idiomes, tret del xinès, el japonès i el coreà que tenen uns sistemes d’escriptura més densos que fa que no tinguin aquesta necessitat.

Finalment Twitter universalitza la mesura que ja es va anunciar al setembre i incorpora per a tots els usuaris la possibilitat d’arribar als 280 caràcters en comptes dels 140 de límit que hi havia fins al moment.

És la resposta que dona la companyia per a tots els idiomes del món, menys en el cas del xinès, el japonès i el coreà que, per les seves característiques, no tenien aquesta necessitat. Aquests idiomes  difícilment omplen l’espai màxim destinat als missatges, ja que concentren més cúmul d’informació per paraula.

En el cas de la majoria dels idiomes, Twitter, després de setmanes de proves des del mes de setembre, ha arribat a la conclusió que tenir més espai fa que escriure sigui més senzill per a una gran majoria perquè -han dit- no han de comprimir tant els seus pensaments. Així ho ha expressat Twitter al seu compte.

Les reaccions han estat molt positives en les primeres hores d’ampliació del límit de caràcters, alguns comptes han agraït la mesura públicament.