És la presentació de la Surface, la nova tauleta de Microsoft. La multinacional americana ha fet una aposta a cavall entre una tauleta convencional i un ordinador portàtil. El sistema operatiu és l'altra novetat, el Microsoft 8. Tot i que l'estètica és semblant a l'iPad d'Apple, la protecció que incorpora la Surface és, a més, un teclat. Són diverses imatges de Catalunya fetes des de l'aplicació per a telèfons intel·ligents Instagram. L'Agència Catalana de Turisme ha seleccionat 11 usuaris vinguts de tot el món perquè donin a conèixer, a través de les fotografies que facin, l'oferta turística catalana. Hi ha imatges de Barcelona, la costa Brava o el Pirineu. I acabem aquest apunt tecnològic amb unes imatges dissenyades per ordinador per la NASA, en les quals veiem com funciona el sistema climàtic del nostre planeta i com la atmosfera fa d'escut de les radiacions que diàriament emet el sol.

Microsoft va presentar aquest dimarts una proposta molt atractiva, Surface, la seva primera tauleta. El nou aparell és un híbrid entre una tauleta convencional i un ordinador portàtil. La tapa protectora de la Surface és un teclat. Es preveu que surti a la venda a la propera tardor.

11 usuaris d’Instagram han estat seleccionats per l’Agència Catalana de Turisme per difondre Catalunya com a destí a través de les imatges.

A més, la NASA ens ha ensenyat unes imatges en què veiem com funciona el sistema climàtic i de quina manera la atmosfera fa de barrera de les radiacions solars.