Stickers Whatsapp betevé

Els “stickers” o adhesius, icones que fem servir a WhatsApp es poden convertir en la manera més popular de compartir imatges. Després dels emojis i dels gifs, arriba la nova moda. Els adhesius que van popularitzar-se a Telegram, ja es poden fer servir a la plataforma de missatgeria instantània de Facebook.

Crea els teus “stickers” de WhatsApp

Fer els teus adhesius a WhatsApp: Guia pas a pas

T’expliquem com pots crear els teus “stickers” personalitzats amb les teves fotos.

1.- El primer que necessites és una aplicació per exportar aquestes icones a WhatsApp. Una de les més utilitzades és Sticker maker (disponible per Android i iOS).

Sticker Maker

Retalla fotos per als “stickers”
2.- Aquí podràs crear les teves col·leccions d’icones amb les teves fotografies. Et permet pujar les imatges i retallar-les a mà per crear el teu paquet de fotografies. Retallar-les és molt feixuc i per això tenim una solució molt senzilla que permet retallar automàticament les teves fotografies.

3.- Entra a remove.bg: És una eina en línia que retalla retrats utilitzant la intel·ligència artificial. Simplement has de pujar una fotografia i esperar que l’eina t’ofereixi la possibilitat de descarregar la nova imatge. Un cop retallada, pots guardar-la al carret del teu mòbil i pujar-la a Sticker maker. 

4.- Exporta el teu paquet a WhatsApp i ja el pots començar a enviar als teus amics. Per fer-ho només has de fer clic a l’icona de l'”sticker” que apareix dins la caixa on s’escriu. Allà trobaràs tots els teus “stickers”!

Sticker Whatsapp

Stickers” dels candidats a les eleccions municipals 2019 de Barcelona

Si vols afegir els candidats a les eleccions municipals de Barcelona, t’oferim alguns dels noms que podrien optar a l’alcaldia de la ciutat. Aquí pots descarregar cada icona: Ada Colau, Ernest Maragall, Manuel Valls, Joaquim Forn, Jaume Collboni, Josep BouJordi Graupera.

O si ho prefereixes, pots importar el paquet sencer des de Sticker maker: Candidats 2019

Stickers de betevé

També tenim les cares de betevé. Alguns dels presentadors formen part del paquet d de la casa.

Aquí tens el pack sencer (Importar des d’Sticker Maker): Les cares de betevé