Un any més, l’Smart City Week programarà una cinquantena d’activitats sobre tecnologia i ciutats com a avantsala a l’Smart City Expo World Congress. Sota el lema “Ciutat en acció”, l’objectiu de la segona edició de l’Smart City Week serà traslladar la reflexió sobre com les noves tecnologies poden transformar les ciutats a projectes concrets.

La segona edició de l’Smart City Week tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre. S’hi han programat una cinquantena d’activitats entre diàlegs, tallers, itineraris, visites guiades, portes obertes i activitats familiars. El Centre d’Innovació Urbana Ca l’Alier serà l’epicentre de la setmana i acollirà l’acte d’inauguració el dia 11, a les 17.30 h.

La tinent d’alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, ha destacat que, després d’acollir vuit edicions de l’Smart City Expo World Congress a Barcelona, enguany “necessitem que la reflexió hi aterri” i ha afegit que “volem transformar aquest debat a projectes concrets, palpables per a la ciutadania”. La segona edició de l’Smart City Week tractarà temes com la cultura, la participació ciutadana i la perspectiva de gènere dins de l’entorn de les ciutats intel·ligents.