Ja siguin terrestres com aquest... o bé aeris, els minidrons s'han convertit en un dels regals estrella d'aquestes festes. Aquest model, per exemple, que es pot dirigir amb el mòbil i fa fotografies, costa al voltant de 100 euros. Pels compradors, un preu assequible tenint en compte l'entreteniment que pot proporcionar. "És un regal que en principi és per un, però com que acaben jugant tots, al final ho amortitzes." Un altre dels productes més venuts són les polseres i rellotges intel·ligents. No són nous d'aquest any, però han guanyat mercat perquè l'oferta s'ha fet més variada. ROGER ILLA responsable de Producte Tècnic FNAC L'Illa "No només hi ha tres productes com l'any passat. S'han obert no només a Android, sinó també a iOS. Apple Watch per fi ha arribat al nostre mercat." L'altre sector on ha crescut la competència és en les microcàmeres d'acció. La conseqüència és que aquí, per exemple, s'han esgotat les de marques de baix cost, fins i tot els models d'exposició. Una alternativa és fer un viatge al passat amb càmeres instantànies com aquestes, també de moda. "Estaven esgotades, és que no la trobava. Pots trobar les que són més cares, però les que valen 100 euros, 90 i pico ja estan esgotades." Els Reis que busquen l'èxit assegurat sempre tenen a disposició les últimes edicions de consoles. "La PS4 perquè és l'última que ha sortit i se suposa que és el que més agrada als nens. L'últim que surt és el que ells volen." Els personatges galàctics més populars són l'últim ingredient per completar un regal rodó.

Ja siguin aeris o terrestres, els drons s’han fet petits i més fàcils de manipular per arribar al consumidor particular. Un dels més demanats és un model que es pot dirigir amb el mòbil i fa fotografies. Costa uns 100 euros, un preu assequible per a alguns compradors, que consideren que “ho amortitzes, perquè amb un regal que en principi és per a un, hi juguen tots”.

Un altre dels productes més venuts són les polseres i rellotges intel·ligents. No són nous d’aquest any, però han guanyat mercat perquè l’oferta s’ha fet més variada. Des de la Fnac L’Illa, el responsable de Producte Tècnic Roger Illa explica que aquests productes “s’han obert no només a Android, sinó també a iOS i Apple Watch per fi ha arribat al nostre mercat”.

On també ha crescut la competència és en les microcàmeres d’acció, un sector en què han proliferat les marques de baix cost. Aquests models han triomfat fins al punt d’esgotar-se en alguns establiments. I els Reis que busquen l’èxit assegurat sempre tenen a disposició les últimes edicions de consoles, com la Play Station 4 i l’Xbox One, que lideren el mercat del videojoc.