Barcelona acull la tercera edició del camp d’entrenament Hola Barcelona, on s’ofereix la preparació que necessiten els programadors que volen competir en la final internacional a Porto, Portugal. Això vol dir que aquesta setmana els millors programadors de 20 països del món, que desenvolupen els seus projectes en 25 universitats diferents, seran a la ciutat. Rebran formació de professionals del sector que treballen a empreses com Google, Telegram, Quora o Zappos.

Un conjunt de tallers digitals organitzats per la Universitat Harbour Space pretenen aglutinar les ments més brillants pel que fa a la programació i conviden a participar-hi futures generacions per inspirar-les. El lloc escollit és el Cibernàrium de Barcelona Activa, on es dissenyen programes de capacitació tecnològica d’última generació. Els experts internacionals com Andrey Stankevich, Gleb Evstropov i Mike Mirzayanov dirigeixen l’edició.

Aquesta cita consolida Barcelona com una de les seus de les principals trobades tecnològiques com per exemple la fira Internet of Things, la Smart City Expo o el Mobile World Congress.