novetats WhatsApp

(Europa Press / redacció) WhatsApp té novetats que afecten a la privadesa. L’aplicació de missatgeria instantània permetrà als usuaris amagar que estan en línia i abandonar grups silenciosament, és a dir, sense que la resta de membres se n’adonin que aquell participant ha deixat la conversa. La companyia fa mesos que desenvolupa noves funcionalitats per tenir un control més gran sobre les converses en diferents versions beta.

WhatsApp podria implementar els canvis “aquest mes”

El CEO de Meta, propietària de WhatsApp, Mark Zuckerberg, ha confirmat a través del seu perfil personal a Facebook la implementació d’aquestes funcions. “Continuarem creant noves maneres de protegir els teus missatges i mantenir-los tan privats i confidencials com les converses cara a cara”, ha puntualitzat el director executiu. Segons un comunicat de la companyia remès a Europa Press, els usuaris podran començar a provar les novetats de WhatsApp “aquest mes”.

Alerta per una nova estafa per WhatsApp que suplanta la identitat dels fills per enganyar les mares

Nova funció pels missatges que es poden veure una vegada

Els missatges configurats per veure’s una única vegada també inclouran canvis. Meta ha avançat que WhatsApp bloquejarà les captures d’aquests missatges per afegir una capa de protecció addicional. La companyia ha reconegut que, de moment, aquesta eina de privadesa està en fase de proves i que volen llançar-la aviat, però no han avançat la data concreta. Així mateix, ha recordat que aquestes característiques s’afegeixen a la llista d’opcions de privadesa de la plataforma, entre les quals destaquen el xifrat d’extrem a extrem, el bloc o la denúncia, les còpies de seguretat xifrades o la verificació en dos passos.