El Festival de Cinema de YouTube ha destriat els 50 semifinalistes, dels 15.000 curts que s'hi han presentat. D'aquestes 50 peces, cinc són espanyoles. Si són prou bones, podran formar part de les 10 finalistes que participaran en la inauguració del Festival de cinema de Venècia. El guanyador gaudirà d'una beca de 500.000 dòlars per desenvolupar un nou projecte amb la productora de Ridley Scott. Les imatges són espectaculars. Es tracta de la darrera innovació de Google Earth. La possibilitat de veure tota una ciutat en 3D. Com sempre, les primeres ciutats representades seran nord-americanes, però a finals d'any esperen cobrir zones de poblacions de 300 milions de persones. Finalment la nova consola de Nintendo, la WiiU és una realitat. Un nou concepte que descansa sobretot en el comandament, que és gairebé una consola en si mateixa. Ens permet, a banda de continuar jugant si algú ens canvia el canal de televisió, dibuixar a la pantalla tàctil, jugar amb altres persones o utilitzar la càmera frontal per fer xats de vídeo i connectar-se a Internet.

Un any després d’ensenyar el nou comandament de la WiiU, Nintendo ha mostrat l’aspecte final de la nova consola. Es tracta d’una aposta més social, ja que permet interactuar amb altres persones i pretén que els jugadors es relacionin a través de les xarxes socials. A més, el nou aparell ofereix la possibilitat de dibuixar a la pantalla tàctil o continuar jugant si algú canvia el canal de televisió. Amb el nou comandament, que incorpora una pantalla, s’intenta que el focus d’atenció passi de la televisió al comandament. La nova WiiU estarà a les botigues aquest Nadal.

Google Earth també ha presentat novetats. Ara, ens ofereixen la possibilitat de veure tota una ciutat en 3D. El servei està pensat perquè l’usuari es passegi i interactuï dins la ciutat escollida. No obstant, les primeres ciutats representades seran nord-americanes, però esperen ampliar-ne l’abast geogràfic, així com que la aplicació estigui disponible amb Android i  Apple iOS.

El Primer Festival de Cinema de Youtube, el Your Film Festival, ja ha seleccionat els 50 finalistes, dels quals cinc són espanyols. Dels 1.500 curts que s’hi van presentar, els 10 millors, triats per votació popular, es projectaran a la propera edició de la Mostra de Venècia. El guanyador serà premiat amb una beca de 500.000 dòlars per treballar amb la productora del cineasta Ridley Scott.