Molts ciutadans estan explicant a les xarxes socials com veuen i viuen la jornada electoral d’aquest diumenge. L’etiqueta més utilitzada a Twitter per piular sobre els comicis és #27S, però alguns usuaris també utilitzen altres variants com #27S2015 o #Eleccions27S.

Alguns han volgut immortalitzar el moment de la votació i compartir quin ambient s’han trobat al col·legi electoral. Molts dels qui ja han exercit el seu dret ho expliquen amb l’etiqueta #JoJaHeVotat

 

Molts ciutadans també remarquen la trascendència d’aquestes eleccions. Hashtags com #Somlahistoria o #elvotdelamevavida s’han fet un lloc entre els temes més comentats a Barcelona aquest diumenge al matí.

Fa dies que a la xarxa està present l’etiqueta #VotarePerTu. Molts ciutadans dediquen el seu vot a familiars i amics ja desapareguts o persones que no poden votar en aquestes eleccions.

 

Diversos usuaris també expliquen que estan fent servir l’aplicació Eleccions 27S que permet fer el seguiment de la jornada a través dels dispositius mòbils.