instagram no funciona

(ACN) Milers d’usuaris d’Instagram han denunciat aquest dilluns que la plataforma els ha suspès el compte personal de forma sobtada i al·legant que havien incomplert les directrius de la comunitat. Segons les queixes dels afectats, la xarxa social els ha enviat una notificació per informar-los que disposen de 30 dies per recórrer contra la decisió i que, si no es pot confirmar la seva identitat, el seu compte quedaria suspès de manera permanent.

En un missatge publicat a Twitter, la plataforma ha informat que està al cas dels fets, ha assegurat que està investigant el que ha succeït i ha demanat disculpes als usuaris.

Altres caigudes de xarxes

El darrer episodi de caiguda de WhatsApp va ser el 25 d’octubre. L’aplicació de missatgeria va estar unes hores caiguda a tot el món. Altres xarxes socials també han patit talls de servei. Per exemple, el 14 de juliol, Twitter va deixar de funcionar durant tres quarts d’hora. Mesos abans, el 5 d’octubre del 2021, les plataformes de Mark Zuckerberg (WhatsApp, Instagram i Facebook) van estar inoperatives durant unes sis hores. I el març del mateix any, aquestes tres plataformes també van fallar, tot i que aleshores l’apagada només va durar 40 minuts. En cap dels casos no van transcendir els motius de l’apagada