El periodista especialitzat en noves tecnologies, Toni Noguera, presenta al programa ‘reset’ algunes de les innovacions que s’han dut a terme durant la pandèmia del coronavirus. En aquesta ocasió, ens parla de les relacionades amb l’àmbit de les mascaretes.

Per exemple, ens mostra la proposta en clau d’humor del youtuber nord-americà Allen Pan, que s’ha inventat un disparador de mascaretes per tots aquells que es neguen a posar-se-la o que la duen malament. Però també, en clau més seriosa, altres solucions, com ara una empresa belga que imprimeix la cara de cadascú en la seva mascareta o un altre model que és totalment transparent, de manera que acaba amb el problema de la inexpressivitat.

D’altra banda, també hi ha models que duen incorporats llums LED que permeten emetre tota mena de missatges, així com un altre que duu un amplificador de veu per poder entendre més clarament el nostre interlocutor. En aquest cas, fins i tot, es poden fer trucades i traduir i transcriure tot allò que diem de manera instantània.