Decidir si la superilla és un èxit o un fracàs llegint les piulades dels usuaris a Twitter és difícil però permet fer-se una idea de la varietat d’opinions que hi pul·lulen, com passaria escoltant els ciutadans al carrer o en un dels bars que hi ha dins d’aquestes nou illes de cases. Des d’un principi, la comunitat ciclista a Twitter s’ha pronunciat defensant el projecte.

Els problemes de trànsit que es van produir el primer dia d’estrena també han estat objecte de discussió.

Alguns veïns s’han queixat de la manca d’informació i això també es reflecteix a les xarxes socials. Hi ha qui fa peticions a l’alcaldessa, Ada Colau, perquè aprofiti la Festa Major del Poblenou i informi els ciutadans sobre la nova ordenació viària. Com no podien faltar, els tuits escrits amb gràcia també hi són presents així com el joc de paraules de la @iaia_Toneta.

Instagram s’ha carregat de carrers fotografiats sense vehicles. Les noves indicacions amb la paraula “SUPERILLA” a la calçada han copsat l’atenció del centenar d’instagramers que han publicat alguna imatge sobre el tema. També es comencen a veure algunes de les activitats que es faran a les quatre places públiques que en resulten com un menjador.

Superilla #superilla #instapoblenou #poblenou #bcn_santmarti A photo posted by txell (@teresriu) on Sep 4, 2016 at 3:34pm PDT

De moment, el grup creat a Facebook en contra de la superilla té un total de 34 membres. Amb el títol Superilla al Poblenou, No, No, No…”, algunes publicacions en aquest perfil apunten que els veïns no volen ser “un banc de proves”.