Seguint els esforços per apropar la Festa Major de Gràcia a les noves tecnologies, enguany es llança una nova aplicació que amplia la informació proporcionada a traves dels codis QR que ja es va posar en funcionament l’any passat. Amb aquesta eina, els usuaris podran disposar de tota la programació dels carrers que formen part de la Fundació Festa Major de Gràcia, del mapa de la festa, o de fotografies fetes a Instagram, així com d’un cercador, entre altres elements útils per seguir moment a moment la festa major.


A més, aquest any s’hi inclouen dues formes de participació a través de l’aplicació. Amb la recomanació d’actes, tothom que tingui l’aplicació descarregada en el seu terminal podrà recomanar les activitats programades que consideri més interessants de la festa major. Els 10 amb més vots seran mostrats a la pàgina d’inici de l’aplicació.

Durant els dies de Festa Major es podrà participar com a jurat virtual i votar els tres carrers que els usuaris considerin més ben treballats. El resultat de la votació no influirà en el resultat final, però es farà públic abans de finalitzar la festa. L’aplicació està disponible per a dispositius Android i també per a iPhone.