Buscar feina al sector de la restauració o el comerç pot significar sortir al carrer amb desenes de currículums sota el braç i picar portes de local en local. L’aplicació Job Today vol facilitar aquest procés posant en contacte candidats i empreses.

El cap de vendes de l’aplicació, José Rosario, explica que el perfil d’usuaris que busquen feina a través d’aquesta eina són professionals del sector serveis: cambrers, cuiners, repartidors, perruquers o dependents de botigues. Es garanteix als qui busquen feina que rebran resposta en, com a màxim, 24 hores. Si són seleccionats per l’empresa, podran parlar-hi directament a través d’un xat.

Segons Rosario, l’aplicació estalvia temps al petit i mitjà empresari a l’hora de fer processos de selecció. També hi són presents grans cadenes com Burger King, Telepizza, Manpower o La Tagliatella.

Creada per dos emprenedors de Luxemburg, l’aplicació es va llançar el mes de maig passat a Barcelona. José Rosario explica que de les ciutats on està present Job Today, Barcelona és la més activa. Afegeix que la setmana passada es van registrar 1.000 ofertes actives en un dia a la capital catalana.