El fundador de Netflix, Reed Hastings, ha afirmat que, en un termini de 10 o 20 anys, tots els audiovisuals es consumiran a través d’internet. En una conferència al Mobile World Congress, l’executiu de la plataforma de cinema i sèries en línia ha descartat, de moment, dissenyar continguts audiovisuals, específicament per a mòbils, i ha afirmat que la pirateria es combat amb un servei barat i de qualitat.

El conseller delegat de Netflix s’ha mostrat satisfet de ser una de les plataformes que lidera la distribució de continguts audiovisuals a la xarxa en un sector que veu cada vegada més a prop de la fi de la televisió tradicional. Segons Hastings, el canvi es produirà, com a màxim, d’aquí a dues dècades i la companyia que dirigeix es vanagloria de ser al capdavant d’aquesta revolució.

La plataforma s’obre a la possibilitat d’incloure la realitat virtual i aposta per “oferir el millor contingut audiovisual possible a tot el món”. Aquest és l’objectiu de Hastings: audiovisuals amb “una història increïble, personatges que enganxin, guions que tinguin significat i siguin divertits”, i que es puguin veure en qualsevol pantalla. Per això, el directiu ha dit que no preveu dissenyar específicament per a mòbils, com el vídeo vertical: “potser ens hi fixarem algun dia, però ara estem focalitzats en les històries que vols veure en qualsevol pantalla, incloent-hi la de mòbil”, ha afirmat. Pel que fa a la pirateria, Hastings ha assegurat que es combat amb un servei de qualitat, com Netflix, que tingui un preu assequible.