La Mobile World Capital Barcelona impulsa una jornada per a famílies amb l’objectiu d’acostar la tecnologia a petits i grans a partir de les 10 h fins a les 16 h. Durant el Family Day, englobat dins el festival tecnològic Tech&Play, disposa d’una desena d’activitats per fomentar les seves habilitats i capacitats digitals de forma lúdica.

Diverses activitats per apropar la tecnologia a les famílies

Una de les activitats en què es podrà participar durant la jornada és la que ha creat Seeds Experience, en què es recrea la situació d’assetjament escolar. En aquesta activitat, els participants poden viure des de diferents perspectives el moment per conscienciar-se dels perills d’aquest tipus de comportaments i les maneres d’evitar-lo i denunciar-lo.

També hi ha activitats per aprendre a donar una segona vida a objectes que es tirarien a les escombraries, jugar amb un aparell robòtic on s’haurà d’entendre com es pot moure o un taller on crear sons a partir d’objectes.

Algunes famílies que han assistit a la jornada expliquen que “pot ser una bona manera d’ensenyar als més petits a fer un bon ús de la tecnologia per quan siguin més gran saber com utilitzar-la correctament”.

La “skill” d’Alexa de betevé, també al Family Day

Beti, la “skill” d’Alexa de betevé, també ha estat un dels atractius del Family Day. Els assistents poden parlar amb ella, així com també ofereix continguts en català de betevé en tots els dispositius compatibles amb Alexa voice AI.

A més, només preguntant a la “skill” d’Alexa de betevé “Alexa, explica’m un conte”, la veu neuronal explicarà tot tipus de contes en català per a nens.