Té només 16 anys, amb prou feines s'afaita i ja ha posat en marxa dues pàgines web. PAU ARGELAGUET, emprenedor "Sempre, des de petit, m'han agradat els ordinadors i he anat muntant diversos projectes. Fa tres anys vaig muntar una web, després s'hi va unir l'Enric i amb ell vam començar a fer projectes." Ara aquests projectes són una realitat. Paella de Bits és una pàgina web en català en què s'analitzen les últimes novetats tecnològiques amb entrevistes, articles i vídeos. I Rombe és un altre web especialitzat en videojocs només apte per a jugadors experts. En aquest espai s'analitzen els pros i contres de totes les consoles i s'ofereix assessorament sobre els últims videojocs. De moment els diners que guanyen els reinverteixen i ja hi ha més d'una empresa que s'ha interessat en el seu projecte. PAU ARGELAGUET, emprenedor "En aquest país hi ha molt potencial. La gent, per por, no vol tirar endavant la seva idea. La crisi més important és la d'idees, no la de diners. I d'idees aquí n'anem sobrats." La idea del Pau és ben clara: estudiar enginyeria informàtica i dedicar-se al seu hobby, desenvolupar pàgines web.

Pau Argelaguet té només 16 anys i ja ha posat en marxa dues pàgines web. És un dels emprenedors més joves del país i aquest dimarts ha presentat el seu projecte a Barcelona Loves Entrepreneurs, una convenció empresarial per potenciar l’emprenedoria.

Paella de Bits és una pàgina web en català en què s’analitzen les últimes novetats tecnològiques amb entrevistes, articles i vídeos. I el Rombe és un altre web especialitzat en videojocs només apte per a jugadors experts. En aquest espai s’analitzen els pros i contres de totes les consoles i s’ofereix assessorament sobre els últims videojocs. De moment els diners que guanyen els reinverteixen i ja hi ha més d’una empresa que s’ha interessat en el seu projecte.

El Pau creu que a Catalunya hi ha molt potencial, però molta gent té por a l’hora de tirar endavant la seva idea. “La crisi més important és la d’idees, no la de diners. I d’idees aquí n’anem sobrats”, sentencia. El Pau espera poder estudiar enginyeria informàtica i dedicar-se al seu hobby: desenvolupar pàgines web.