caida gmail google gmail down

Google ha viscut una caiguda gairebé total dels seus serveis. Aquest dilluns al migdia el servei de Gmail apareix no disponible per als usuaris, així com Meet, Hangouts o Drive. Tampoc l’accés a YouTube en alguns casos. La incidència ha començat un minuts abans de la una del migdia, i Google ha pogut reestablir el servei parcialment mitja hora més tard.

Molts usuaris han alertat d’aquesta caiguda a través de les xarxes, especialment els que fan servir Gmail. La pàgina Downdetector ha reportat milers d’incidències relacionades amb el servei de Google.

“Gmail down”

La caiguda afecta diversos països i, segons Downdetector, se centra en els països de la Unió Europea. Ràpidament, l’interès ha anat precisament a la mateixa xarxa, Google. El buscador està registrant una gran quantitat de cerques amb les paraules “Gmail down”, un dels serveis més utilitzats de Google.


Google alerta de la caiguda

El gegant tecnològic ha alertat que molts dels serveis no funcionen des d’aquest dilluns al migdia i que treballen per solucionar-los al més aviat possible

Afectacions empreses i universitats

La caiguda dels serveis de Google ha deixat inoperatives algunes empreses i també classes virtuals d’algunes unversitats, que utilitzen el servei de Google per a la docència a distància.