Bon Halloween 2022 fotos gif stickers

Ja ha arribat el moment: bon Halloween 2022! Arriba una de les èpoques més terrorífiques de l’any, amb què molts ciutadans celebren la nit del 31 de desembre disfressant-se de personatges terrorífics, ambientant casa seva amb carbasses, teranyines i aranyes i aprofitant les hores nocturnes per fer maratons de pel·lícules i sèries de terror. Vols desitjar un bon Halloween als teus contactes de les xarxes socials? O als teus contactes de WhatsApp? T’oferim fotos, GIF i etiquetes originals per dir “feliç Halloween” d’una forma diferent, terrorífica i fins i tot amb humor.

Pots descarregar-te les imatges al teu telèfon mòbil o a l’ordinador i compartir-les amb qui vulguis!

Bona Castanyada 2022 a tothom! Imatges originals per desitjar un bon dia de festa

Bon Halloween 2022! Fotos originals

Desitjar un bon Halloween sense la foto o el dibuix d’una carbassa és poc habitual. Per això, aquest element s’ha convertit gairebé en un imprescindible per a les felicitacions de la nit del 31 d’octubre. També els esquelets. Aquí tens un recull d’imatges reals que pots compartir o editar amb textos personalitzats al teu telèfon mòbil.

bon halloween 2022
bon halloween 2022
bon halloween 2022
bon halloween 2022
bon halloween 2022
Fotos de bon dia: Imatges originals a betevé per desitjar una feliç jornada de forma original!
T’oferim un banc d’imatges originals de betevé i altres lliures de drets perquè puguis desitjar un molt bon dia amb alegria!

També tens l’opció d’optar per imatges ja fetes de webs com Pinterest, on pots trobar una galeria àmplia de fotos i dibuixos de Halloween.

Bon Halloween 2022
Foto: Pinterest
Bon Halloween 2022
Foto: Pinterest

GIF per desitjar un feliç Halloween de forma graciosa

Una altra opció és recórrer a les imatges animades o els GIF per enviar per mòbil als contactes a qui vulguis desitjar una bona nit de Halloween. N’hi ha de terrorífics però, sobretot, de còmics! A Giphy.com tens una bona selecció si busques “Halloween” al seu cercador.

feliç halloween 2022
feliç halloween 2022
feliç halloween 2022
feliç halloween 2022
Castanyada 2022 i Halloween: Què fer a Barcelona? Activitats més destacades
Aquí trobaràs un munt de propostes per viure la nit de Halloween 2022 a Barcelona i la festa de la castanyada

“Stickers” per a un bon Halloween per WhatsApp

De les fotografies que tinguis al mòbil, que descarreguis de betevé o que trobis en altres indrets d’Internet, pots crear els teus “stickers” o etiquetes personalitzades a través d’aplicacions mòbils com Sticker Macker.

També tens galeries ja creades per usuaris amb imatges que provocaran riallades o bé el terror absolut!