Dia de maletes al Mobile World Congress. Últimes hores per enllestir les reunions pendents i acabar de tancar acords amb clients i proveïdors. Aquí, s'aprofita fins a l'últim minut i alguns no en tenen prou. "Hay muchas cosas por hacer y el tiempo se queda corto." Molta feina i, pel que sembla, productiva. Els congressistes destaquen la possibilitat real de fer negoci i l'oportunitat que suposa, sobretot per a les "start-ups", les empreses emergents, assistir al Mobile World Congress. "L'experiència ha anat molt bé. Hem parlat amb companyies d'arreu del món i realment és una oportunitat d'expansió internacional." CARLES RODELLA "Hem contactat amb molta gent, proveïdors i clients." Els assistents fan bon balanç i valoren positivament l'organització i l'espai del congrés. En general, bona nota i algunes propostes de millora per a l'any que ve. SALVADOR SEVERICH "No pot ser que Internet vagi malament" "Potser el preu del passi per a nosaltres, que som una empresa emergent, és excessiu, però, a part d'això, tot bé." Satisfacció generalitzada dels assistents que asseguren que, si poden, repetiran l'any que ve. I molts ja comencen a treballar en l'edició de 2016. Us ho ha explicat des del recinte firal de la Gran Via, Ana Gili.

En l’últim dia del MWC, els congressistes aprofiten per recollir i fer balanç després de quatre dies de feina intensa. La majoria d’assistents coincideixen a dir que la fira és una oportunitat immillorable d’entrar en contacte amb els clients internacionals i també de fer noves relacions, així com d’estar al dia de les tendències del sector.

Pel que fa a la valoració, la majoria donen un excel·lent a l’organització i l’espai i valoren positivament la informació al recinte. Entre els punts que alguns critiquen, problemes amb l’accés a Internet i també preus excessius d’alguns abonaments del MWC. Tot i això, molts dels congressistes asseguren que l’experiència ha estat positiva i aposten per tornar a participar en el MWC de 2016.