JOSEP ANTONI LLOPART, director del Barcelona Games World "Les marques i els expositors en general estan molt satisfets del resultats i de l'experiència a Barcelona, en trànsit, en com han anat les coses, en tot l'esforç que s'ha fet des de fira Barcelona perquè sigui una fira d'èxit i esperem que aquesta experiència es pugui continuar duent a terme l'any que ve." ANTONIO CATENA, soci fundador de Team Heretics "Le falta bastante profesionalización. Nos encontramos en un momento en que es cierto, yo desde luego, que llevo ya diez años en esto...No me imaginaba cuando empecé, que nos encontrariamos, que yo por jugar pudiera cobrar de ello."

La darrera edició del Games World va aplegar 92.000 persones a Madrid. La primera experiència d’aquesta fira ha Barcelona ha estat molt positiva i ha rebut en quatre dies 121.980 visites. Els amants dels videojocs hi han trobat 70 títols i han pogut provar 1.000 terminals de joc. Un símptoma de l’activitat que hi ha hagut en aquest esdeveniment és que s’hi han fet 480.000 partides de diversos jocs.

Algunes d’aquestes partides les han protagonitzat jugadors professionals, un sector que està a l’alça. Centenars de persones han seguit el desenvolupament de les partides en directe de videojocs com Call of Duty, Black Ops III, Street Fighter V o FIFA 16.