Apple i les cinc editorials més importants dels Estats Units, entre elles Penguin o Harper Collins han estat denunciades pel Departament de Justícia Nord Americà. S'els acusen de pactar els preus dels llibres elcetrónics i d'aquesta manera condemnar als usuaris a preus abusius. Amazon i el seu sistema Kindle haurien estat els principals afectats per aquest 'cartel' editorial. ENTREBANCS PER A NOKIA Semblava que Nokia havia trobat finalment el camí per fer front a Samsung i Apple en el terreny dels smartphones, amb el Windows mobile. Gerra d'aigua freda per a la companyia sueca, el seu terminal estrella, el Nokia Lumia 900, falla. I falla per culpa precisament del sistema operatiu de Microsoft. Un forat al software deixa a alguns terminals sense poder connectar-se a Internet. EL FUTUR DE LA REALITAT AUGMENTADA Google segueix sent notícia amb el seu projecte d'ulleres de realitat augmentada. Encara que es tracta tan sols d'una idea, la empresa de Mountain View ha creat aquest vídeo per mostrar com el dispositiu podria facilitar-nos la vida. Google ha demanat als internautes que donin idees per acabar de perfilar el disseny d'aquestes ulleres.

El Departament de Justícia dels EUA els acusa de violar les lleis antimonopoli i fer pagar desenes de milions de dòlars de més als consumidors. Segons la querella, les editorials van arribar a un acord amb Apple per fixar els preus de venda dels seus llibres electrònics abans del llançament de la primera generació de l’iPad, l’abril de 2010.

El pacte es devia haver produït per fer front als descomptes d’Amazon, el gegant de venda de llibres a Internet i propietari del lector electrònic Kindle, que comercialitzava èxits editorials per 9,99 dòlars (7,62 euros) en la versió digital.