‘Ni cap ni peus’, al TNC

El Teatre Nacional de Catalunya va estrenar el cap de setmana passat l’obra ‘Ni cap ni peus’, un espectacle de circ, innovador. Dos personatges -en clau de circ- miren d’evitar com poden els  entrebancs domèstics que els van sorgint. ‘Ni cap ni peus’, un espectacle divertit , dissabtes i diumenges, al TNC fins al 27 de maig. Horaris i preus

‘El petit Elefant’, al SAT!

Dins del cicle Remenuts, aquest cap de setmana, al Sant Andreu Teatre, el Centre de Titelles de Lleida presenta ‘El petit elefant’. Un espectacle que té com a protagonista un elefant petit i curiós que ho vol saber absolutament tot. Un espectacle, doncs, perquè els més petits de la casa parlin de curiositats, l’afany de descoberta, les diferències o els sentiments. Espectacle recomanat a partir dels tres anys. Més informació.

‘El drac màgic’, a la Sala Fènix

I més titelles. La companyia Pamipipa presenta, els diumenges a les 11 i a les 12.30 h, l’espectacle ‘El drac màgic’ a la Sala Fènix, una obra de titelles i música en viu especialment pensada per a nens de menys de tres anys i que permet escoltar cançons i relligar històries a través de la música. La història transcorre per diversos llocs: un prat, el mar, la muntanya, el llac i la platja. Diumenges, a la Sala Fènix. Més informació.

Utopia Markets Photo

Aquest cap de setmana a l’espai Utopia 126 del Poblenou se celebra la tercera edició del mercat fotogràfic Utopia Markets Photo. A la sala Iglú, dissabte i diumenge de 11 a 13 h tindrà lloc el taller familiar de fotogrames. Una activitat creativa que es fa en un laboratori fotogràfic improvisat, i on podreu descobrir la llum i la formació de les imatges per mitjà de la tècnica dels fotogrames i la manipulació dels objectes, les seves formes i contorns. Més detalls.

‘Plantat’t al Botànic!’, Festa de la Primavera al Jardí Botànic

Diumenge, torna la Festa de la Primavera  Planta’t al Botànic! al Jardí Botànic de Barcelona. La festa convida a descobrir com es reprodueixen les plantes. Hi haurà tallers de construcció d’un hotel d’abelles, narració de contes, taller d’il·lustració científica i moltes altres activitats. La Tresca i la Verdesca posaran el punt final. Podeu accedir al Botànic amb el bus llançadora que hi haurà a la plaça d’Espanya. Més informació.

De visita al Parlament

Recórrer els passadissos del Parlament de Catalunya no està només a l’abast de polítics i periodistes. Tothom hi pot accedir i descobrir així molts dels racons de l’edifici de la Ciutadella que han sortit mil-i-una vegades per televisió. Només cal entrar al web del Parlament i fer una reserva per al dia i l’hora que més us convingui. A més a més, la visita, d’una durada d’uns tres quarts d’hora, és totalment gratuïta.