Portes obertes a La Fàbrica de Sol

Per celebrar la Setmana de la Sostenibilitat, diumenge al matí, jornada de portes obertes a La Fàbrica del Sol. Hi haurà visites teatralitzades, taller familiars, batucada, degustació de sucs ecològics de temporada i fins i tot fabricació de carregadors solars portàtils. Entre moltes altres activitats i sorpreses més!

Activitats a l’aire lliure al Jardí Botànic de Montjuïc

Tots els diumenges al matí al Jardí Botànic Històric hi ha moltes d’activitats dirigides a l’aire lliure destinades al públic familiar. Es tracta de passar un matí engrescador i, alhora, conèixer l’hort de la masia i el món de les plantes. Hi trobareu un espai de joc per divertir-se i explorar, tallers i itineraris guiats.

Activitats familiars al zoo, els caps de setmana

El Zoo de Barcelona organitza, cada cap de setmana, activitats per fer en família que van incloses amb el preu de l’entrada. Si entreu al web trobareu l’explicació de quina fan cada dia, els horaris i el lloc de trobada per poder fer-les. També les van anunciant per megafonia del recinte.

Cabres i gallines a Can Cadena i Can Mestres

Barcelona ciutat té dos horts urbans amb granja on hi ha cabres i gallines i que els caps de setmana i festius, al matí, obren perquè les pugueu visitar. Una és la masia Can Cadena, a la Verneda, i l’altra Can Mestres, a Sants-Montjuïc. Si us animeu a anar-hi, heu de saber que hi ha taules per poder fer pícnic. L’entrada a totes dues granges és gratuïta.

Granja de Can Coll, a Collserola

I més activitats relacionades amb els animals, l’aire lliure i, encara que no ho sembli, a Barcelona! Els diumenges al matí hi ha visites guiades a la granja de Can Coll, a Collserola. A més de conèixer la masia, tindreu contacte directe amb els animals de la granja. Per fer aquesta activitat cal inscriure’s el mateix dia al taulell d’informació de Can Coll.

‘Madagascar. El musical’

I darrer cap de setmana al Teatre Victòria de ‘Madagascar. El musical’. Els protagonistes són quatre bons amics: el lleó, la zebra, la girafa i la hipopòtam, que són les grans estrelles del zoo de Nova York. Una nit la gàbia d’un ells apareix buida i els altres s’escapen per anar-lo a buscar. Passaran de viure en captivitat a viure enmig de la natura salvatge.  ‘Madagascar. El musical’, al Teatre Victòria fins diumenge.