El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i per celebrar-ho volem recuperar el reportatge que vam fer el curs passat a l’Escola Regina Carmeli d’Horta sobre educar en igualtat de gènere. 
Aquest any el Museu de les matemàtiques va a les escoles. Nosaltres hem anat a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer on han fet un taller sobre les proporcions del cos humà i l’escriptura especular a partir de l’obra de Leonardo da Vinci. 
Amb els nens i nenes de l’Escola la Palmera farem una cursa d’orientació al Poble Espanyol i coneixerem l’ofici dels artesans que hi treballen. 
‘Les croquetes oblidades’ és l’espectacle que podeu veure aquest cap de setmana a la Sala Beckett. Ens parla sobre la mort i la pèrdua d’éssers estimats. Els nens i nenes de l’Escola Sant Martí ens ho expliquen. 
La Noa, la nostra ‘criti-krac’, ens proposa la lectura del llibre ‘Avis, piranyes i altres històries’. Un llibre de Rocio Bonilla que és un homenatge als avis i àvies. No us perdeu el joc de màgia que avui ens proposa el Mag Stigman.

I acabarem amb la Dàmaris Gelabert que ens presenta l’espectacle ‘Soc feliç’, que podreu veure el 14, 21 i 28 de març al Teatre Poliorama.