Aquest cap de setmana amb els nens de l’Escola els Costarets de Sant Pere de Ribes visitem Rukimon, la reserva de rucs del Corredor. 
Coincidint amb el canvis a la nova normativa de la direcció general de trànsit visitem el Parc infantil de trànsit que la guàrdia urbana té a Montjuïc amb els nens i nenes de l’Escola Jacint Verdaguer
Amb l’Escola Baldiri i Reixac visitem el Turó de la Rovira i sabrem conèixer com es va utilitzar aquest punt durant la Guerra Civil i què se’n va fer a la postguerra, època en què s’hi instal·laren barraques. 

La recomanació de llibres ens arriba amb el Miguel de la llibreria La petita. Avui, últimes novetats per a totes les edats. 
Amb el Mag Stigman avui farem màgia amb una goma i un anell. Farem el joc de l’anell trapezista. El joc preferit del Mag Stigman quan era petit. 

El conte del dia ens arriba amb en Quim, educador del Zoo, i ens apropa a una gran varietat d’animalons i acabarem el programa amb la Dàmaris Gelabert, una bona amiga del programa que ens presenta el tema: ‘No som penjadors’. Una cançó dedicada als pares i mares.