Els habitants del pis ocupat han anat canviat i els veïns també es queixen de la presència d’un gos que creuen que és perillós. Lamenten que Solvia els ha fet poc costat i no ha estat present en algunes reunions en què discutien el problema amb la Guàrdia Urbana.

Trobada el pròxim dilluns

El president de la comunitat de veïns, Javier Sánchez, i el representant de l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, Javier Itxaso, han visitat la seu de Solvia, l’entitat propietària del pis ocupat. Amb aquesta visita han aconseguit una cita per a dilluns, en la qual s’abordarà el conflicte que generen els ocupants del pis del número 40 del passatge de Vilaret.

L’AV Sagrada Família vol que Solvia s’impliqui en la solució del problema. Diu que els veïns de la finca no tenen accés al jutjat per informar de quin és l’estat de la situació, que consideren preocupant.

Solvia ja té una sentència favorable al desallotjament

Segons el veïnat del passatge, la recent ocupació no respon a una família amb necessitats d’habitatge. De fet, sospiten que al pis es desenvolupen activitats il·lícites. L’entitat Solvia ha confirmat a betevé que ja tenen una sentència favorable al desallotjament, tot i que no hi ha cap data concreta.

Mentre no arriba el dia, la tensió s’agreuja, sobretot perquè els ocupants ja han accedit a les zones comunitàries. Segons explica el president de la comunitat de veïns, Javier Sánchez, el servei d’aigua no arribava al pis ocupat. Per tal de solucionar-ho, els inquilins han entrat de nit a la caseta dels dipòsits després de desmuntar un marc. Aquesta darrera acció ha fet augmentar la inseguretat dels veïns. Per això i mentre no s’executi el desallotjament, els veïns demanen que hi hagi la vigilància a la zona.