Segons un estudi fet pel consistori fa sis anys, hi passen 5.000 vehicles diaris, molts dels quals són de tipus comercial de gran volum. Els veïns agrupats en la plataforma denuncien que el carrer, que fa tres metres d’amplada, s’ha convertit en una via ràpida que absorbeix tota la circulació que prové de Pedralbes, d’Eduardo Conde i de l’avinguda de J. V. Foix, cosa que causa embussos, soroll i contaminació.

Des de la plataforma, també es queixen que alguns conductors no respecten el límit de velocitat, que és de 30 quilòmetres per hora, i remarquen que ja s’han produït diversos accidents, en l’últim dels quals un veí de 85 anys va ser atropellat al pas de vianants de l’encreuament del carrer d’Osi amb el del Cardenal Vives i Tutó. Finalment, denuncien que és un carrer de pas d’escolars, però que no està senyalitzat com a tal, i que en alguns trams les voreres no arriben a un metre d’amplada.

Per reduir-hi el trànsit de manera immediata proposen que, mentre el carrer no sigui de vianants, es canviï el sentit d’algunes vies perpendiculars i s’elimini la circulació de doble sentit al carrer de Fontcoberta. L’Ajuntament ja va aplicar aquesta mesura el 2011, però després de tres mesos, tot i que segons els veïns va donar bon resultat, el consistori va fer-se enrere. Els membres de la plataforma estan informant els veïns perquè s’adhereixin a les seves reivindicacions.