L’accidentalitat de la cruïlla entre el carrer del Comte Borrell i del Marquès de Campo Sagrado ha fet posar en alerta els veïns. La poca visibilitat del gir s’agreuja amb el fet que quan el de Marquès de Campo Sagrado es posa verd, el de Comte Borrell és posa groc per als vehicles i verd per als vianants, que passen confiats.

Asseguren que és un pas molt transitat, hi ha supermercats i és el camí que segueixen moltes famílies de dues escoles que hi ha a prop, i també és transitat per molta gent gran que viu al barri.

La cosa es complica amb el pas de vehicles de grans dimensions i que en marxa tenen molta inèrcia, cosa que els impedeix frenar amb rapidesa, com és el cas dels autobusos. Aquest gir el fan dos autobusos urbans de servei, el 21 i un de la xarxa ortogonal, l’H14, i un tercer que va a cotxeres, el 88.

Entre les mesures que els veïns suggereixen, hi ha que se suprimeixi una zona d’aparcament que treu visibilitat en el gir, que els vehicles que venen de Marquès de Campo Sagrado no tinguin el semàfor verd en el gir, només si segueixen recte, i que es desplaci el semàfor de Comte Borrell en aquest punt perquè els vehicles que giren el vegin amb més temps.

Juan Carlos Cardenal és veí del carrer del Comte Borrell i assegura que els veïns estan molt espantats i que al setembre començaran a mobilitzar-se per posar fi a la perillositat d’aquest semàfor. Afegeix que consideren que l’Ajuntament hi hauria de fer alguna cosa de manera urgent i immediata perquè ja hi ha hagut massa atropellaments, un de mortal, i moltíssims ensurts.