Assagen al bar La Garrafa la cançó ‘No reply’ dels Beatles. Demà Santi Carulla dels Mustang i el grup Los Pasantes la interpretaran a la Barcelona Beatles Weekend, que se celebrarà al Parc de la Bederrida, amb altres cançons del seu repertori. Carles Fonollosa, Los Pasantes i Santi Carulla, membre Mustang “Es pot desvetllar o és sorpresa? Sí, sí que es pot desvetllar. Hi ha clàssics de la primera època. També cantarem el 'She is a woman' i el 'I should have know better', Conocerte mejor.' insert ' I should have known better' Aquesta és la tercera edició del festival i hi participaran sis bandes tribut dels Beatles. Serà una versió del festival més reduïda perquè concentraran els concerts en un dia. Josep Antoni Cera, Barcelona Beatles Weekend “Començarem a les 12h del migdia amb una actuació de Country. I ja a partir de les 15h de la tarda començaran les actuacions dels grups de Sant Cugat, Sabadell i acabarem amb Los Escarabajos, un grup de Sevilla.” El festival vol continuar sent un punt de trobada per als seguidors dels Beatles, tant per als fans com per a les bandes tribut. Santi Carulla, membreMustang “Per als Mustang i per a mi també van ser com Santo y seña. A nosaltres ens van arribar a dir els Beatles espanyols, perquè cada cançó dels Beatles que sortia, nosaltres en fèiem una versió en castellà.” Aquest any, la Barcelona Beatles Weekend rendirà tribut al disc ‘Sargent Peppers’ i, els organitzadors ja treballen perquè l'any que ve pugui haver-n’hi una quarta edició.

Ja està tot a punt al Parc de la Bederrida perquè comenci el Barcelona Beatles Weekend, el festival de música dels Beatles de Barcelona, que enguany arriba a la tercera edició. Els concerts se centraran dissabte a la tarda però el festival començarà a les 12 h amb una ballada country.

El festival Barcelona Beatles Weekend arriba enguany a la tercera edició amb una versió més reduïda que la d’altres anys. Els concerts es concentraran en un sol dia, dissabte, i hi participaran sis bandes d’homenatge, catalanes i espanyoles. Segons els organitzadors, el fet que els concerts siguin 100 % gratuïts fa difícil poder oferir un cartell molt més complet i es plantegen alternatives de cara a l’any vinent.

Les bandes participants són Els Escarabats, Hey Bulldogs, Los Pasantes amb Santi Carulla, The Beatboys i el grup Los Escarabajos, que vindrà des de Sevilla. Un cop acabi l’última actuació, es farà un final de festa, segons l’organitzador del festival, Josep Antoni Cera. Això sí, tot i la llargada, el festival continua mantenint l’essència de punt de trobada,  tant pel que fa als fans de la banda de Liverpool com per a les bandes homenatge.

La Barcelona Beatles Weekend va començar fa tres anys, quan se celebrava el 50è aniversari de la visita dels Beatles a la ciutat. La idea era convertir el festival en un referent de música beatle, com passa en altres ciutat del món. Ara, tot i que en una versió més reduïda, el festival continua mantenint aquesta essència.