Antaviana. Aquesta és la paraula nova que es va inventar el nen Abel, un dels protagonistes de l’obra de teatre musical i que dona nom a l’espectacle. Està basada en els contes de l’escriptor Pere Calders i feta per la companyia Dagoll Dagom, amb música de Jaume Sisa. 40 anys després de la seva estrena, el Grup de Rialles de les Corts de l’Associació Cultural Recreativa de les Corts tornarà a portar-la a l’escenari.

La representació s’emmarca en el cicle de teatre d’autors catalans que fa el Centre Cívic Tomasa Cuevas amb les companyies del barri. L’adaptació teatral reflecteix la fantasia dels contes de Pere Calders i és una oportunitat per conèixer les seves obres: “Tota l’obra té un aire oníric una mica surrealista, còmic i tendre. És una manera de conèixer Pere Calders si no l’has llegit”, comenta Rosa Orive, directora artística de l’obra.

Qui ho vulgui podrà endinsar-se en el món màgic d’Antaviana durant els dos propers caps de setmana a l’auditori del Centre Cívic Tomasa Cuevas de les Corts.