Agafar un taxi a l’eix comercial de Sants pot sortir més econòmic. Els botiguers de Sants Establiments Units i l’empresa Taxis Rimer han signat un conveni de col·laboració perquè tots aquells viatgers que demanin un taxi trucant al número de telèfon que hi ha en la publicitat que penja de la porta de les botigues i diguin la paraula clau “Sants” s’estalviïn l’import del quilometratge fins al punt de recollida. Per tant, el client començarà a pagar el quilometratge des que el taxi el recull i no quan truca per demanar que el reculli.

La iniciativa, que s’acaba de posar en marxa, pretén beneficiar el client. “Nosaltres els venim a buscar i els portem allà on vulguin. Així no han de carregar amb les bosses amunt i avall”, assegura la portaveu de Taxis Rimer, Meritxell Cintas. Però aquesta promoció no és només vàlida per a aquells qui compren a les botigues de l’eix, sinó que els veïns de Sants també se’n poden aprofitar.

Servei ininterromput

De moment només circulen vuit vehicles. Ho fan les 24 hores i els 365 dies de l’any, però la intenció és ampliar la flota i que els cotxes vagin identificats amb el logotip de Sants Establiments Units. D’aquesta forma serà més fàcil donar a conèixer les botigues de l’eix a altres barris de la ciutat.