La publicació ‘Sport 9’ tanca després de 40 anys de trajectòria ininterrompuda. Va ser creada per vuit associacions esportives i una de cultural dels districtes de Sant Andreu i Nou Barris, l’antic districte novè. Els veïns i membres de les entitats eren qui en redactaven les notícies i entrevistes sense una redacció fixa. Al principi, es reunien a la Rosa de Sant Andreu -actualment  Clínica Coroleu-, i en els darrers anys, amb l’arribada d’internet, es treballava de manera virtual. 

Pel diari hi han passat prop de 400 redactors, que han omplert les pàgines de l”Sport 9′ de notícies de futbol en diverses categories, natació, hoquei i lluita, entre altres esports. Jordi Recasens, president de l”Sport 9′ durant els darrers 24 anys, explica que en major o menor profunditat tots els esports i equips de Sant Andreu i Nou Barris han tingut el seu espai en el diari. “Crec que hem donat més servei a aquests equips petits que no pas als grans”, afegeix.

Entre les seves pàgines sempre hi havia una secció dedicada a l’àmbit cultural i social dels barris i que en els darrers anys es va denominar ‘Mirador’. Joan Pallarès, director del suplement de cultura ‘Mirador’, explica que sempre es procurava que hi hagués una entrevista a cada un dels números, articles d’actualitat i una petita agenda.

La publicació es feia gràcies a les notícies i entrevistes dels col·laboradors de les entitats i veïns i disposava d’una tirada de 5.000 exemplars. Ara, la publicació plega per tancar una etapa i es queda amb un important reconeixement del món esportiu i cultural dels barris de Sant Andreu i Nou Barris.