El darrer bar del Mercat de Núria, a Ciutat Meridiana, ja ha tancat. Estava situat al soterrani del mercat i aquesta setmana la dediquen a la neteja i recollida del local. Els propietaris del negoci havien rebut una oferta per renovar la concessió, però han decidit renunciar a la renovació o a un trasllat, acceptar la indemnització i començar una etapa nova després de quatre anys al capdavant del negoci.

El bar constava com la parada número 33 del Mercat de Núria, que va tancar fa unes setmanes després de perdre les últimes parades. Ara tot l’edifici ha quedat buit, pendent de la decisió sobre el seu futur. L’únic que se sap és que seguirà sent un equipament per al barri.

El bar que ara tanca, d’uns 80 metes quadrats, ha estat un lloc molt emblemàtic per als veïns de la zona alta de Ciutat Meridiana. Per això, han estat molts els que, aquests darrers dies, han passat pel local per acomiadar-se’n. A la zona hi ha pocs bars, i cap altre amb terrassa.

Un referent per als heavies del barri

D’altra banda, aquest era un bar conegut pels més heavies del barri. Un cop al mes es trobaven a l’establiment per modificar el futbolí clàssic i canviar-ne les tradicionals figures de Barça i Madrid per ninots heavies. Van fer a mà personatges com Gene Simmons, de Kiss, o Angus Young, d’AC/DC, tots amb reproduccions de la seva indumentària habitual, i van dividir els equips entre heavies de cabells rossos i de cabells negres.