Viure sense ansietat, fer gimnàstica suau o meditació. Aquestes són algunes de les activitats que ofereix el cicle de tallers Equilibradament. Un projecte que celebra la novena edició i fa balanç del seu recorregut al barri del Poble-sec. Esther García tècnica Pla comunitari Poble-sec “L'experiència ha estat molt positiva perquè ha passat moltíssima gent del barri que arran de venir als tallers ha conegut unes tècniques o teràpies que no coneixien i, d'altra banda, han pogut conèixer gent del barri que potser està passant per una situació similar.” L'objectiu d'aquests cicles és oferir eines pràctiques al veïnat per millorar el seu benestar tant físic com emocional. Elva Barbosa participant “Nunca había asistido a un taller de este tipo. Es muy interesante eso de encontrarse a una misma. Algo que uno no hace a diario, siempre va en el arriba y el abajo y no te das a sentirte tu misma.” Durant tres mesos el programa, organitzat pel Pla comunitari del Poble-sec, oferirà 12 cicles d'activitats en les quals es preveu que participin gairebé un centenar de persones.

El cicle de tallers Equilibradament engega la novena edició al Poble-sec, on, des de mitjan gener fins a finals de març, es realitzaran 12 cicles d’activitats en les quals es preveu que puguin participar gairebé un centenar de persones. Des del Pla comunitari Poble-sec, encarregats d’organitzar aquests tallers, expliquen que “l’objectiu és oferir eines als veïns del barri per millorar-ne la salut integralment”.

L’organització valora molt positivament els resultats d’edicions anteriors. Expliquen que molts veïns que potser tenien problemes de salut mental com insomni, ansietat o angoixa han conegut teràpies i tècniques que els ajuden a superar aquests problemes. A més, s’ha creat una xarxa d’ajuda, ja que han pogut conèixer gent del barri que passava per situacions similars.

Els cursos que ofereix aquesta edició de l’Equilibradament van des de la meditació o la risoteràpia fins a la gimnàstica suau i la gestió del temps. Les activitats organitzades es realitzaran a diferents espais del barri com el Centre Cívic el Sortidor, el Centre Cultural Albareda i El Mirall.