Dos clubs d’atletisme i diverses escoles corren a les pistes de Can Dragó, i aquest ús intensiu havia danyat molt el tartan anterior, fet amb el sistema tradicional de catifa. Per fer la renovació de la pista, l’Ajuntament, a través de l’Institut Barcelona Esport,  ha apostat per un tartan de capes superposades que també ha instal·lat a les pistes de la Mar Bella i al Serrahima. La renovació de les pistes de Can Dragó ha suposat una inversió de 600.000 euros, que també ha inclós la millora de l’enllumenat del recinte.

Passats gairebé tres mesos des de l’estrena, els atletes fan bon balanç del tartan. “És encara tou i l’impacte que fan els atletes corrent s’esmorteix molt i evita moltes lesions – explica Jordi López, del Club Atletisme Nou Barris (CANB), al temps que assenyala que amb el bon temps i els dies de sol encara millorarà –Encara s’ha d’adaptar, es farà una mica més dur i les proves que fem nosaltres de velocitat encara milloraran les marques dels nostres atletes.”

Després d’aquestes millores a les instal·lacions de Can Dragó, ara el CANB i l’Agrupació Atlètica de Catalunya negocien amb l’Ajuntament altres reformes pendents, com l’adaptació d’una sala de musculació o la millora de la megafonia.