El concert Tubs del Món, de la companyia Bufa&Sons, dona el tret de sortida a la nova temporada del Sant Andreu Teatre. A través d’objectes quotidians com una mànega, una escombra o una regadora, el músic Xavi Lozano i la resta de membres oferiran un concert de música. Segons Òscar Rodríguez, director del SAT!, volen començar la temporada amb una festa i de manera divertida per a tots els públics.

Es consolida el cicle Remenuts en teatre familiar

La programació familiar arrencarà el 23, 24 i 25 de setembre amb l’espectacle ‘Loo’, de la companyia Ponten Pie. Catalogada amb el premi FETEN 2017 al millor espectacle per a la primera infància, ‘Loo’ és el primer dels cinc espectacles del cicle Remenuts. Òscar Rodríguez explica que aquesta és la segona edició d’aquest cicle, que es consolida. Es tracta d’espectacles dedicats a infants de zero a cinc anys i amb molta proximitat a l’escena. Segons Rodríguez, l’aforament és d’entre 80 i 100 persones i l’any passat van exhaurir entrades en pràcticament totes les sessions. Dins d’aquest cicle també s’hi inclou l’espectacle instal·lació ‘Planeta KA’, que forma part del festival El Més Petit de Tots, i al desembre cançons de Mozart o Prince s’adreçaran als petits amb l’espectacle ‘Hits. Concert per a nadons’, estrenat al Festivalot de Girona.

A més del cicle Remenuts, la programació familiar inclou teatre i dansa familiars. Òscar Rodríguez ha destacat l’estrena del nou musical de La Roda Produccions, ‘El vestit POP de l’emperador’. A més, aquesta companyia repetirà al gener amb un espectacle nadalenc, ‘Nit de Reis’. També a principi del 2018 tornarà ‘La nena dels pardals’, de la companyia Teatre al Detall. Respecte a la dansa familiar, la primera funció serà el diumenge 22 d’octubre amb ‘Mukuki’, d’EnÁmbar Danza.

L’Espai DanSAT! inclou una desena de propostes de dansa

La dansa contemporània arribarà el 20 i 21 d’octubre amb ‘No sin mis huesos’, d’Iron Skulls Co, que forma part de l’ALIANSAT. Al març, Múcab Dans presentarà l’espectacle interactiu i multimèdia ‘Umbra’. La companyia resident al SAT!, Thomas Noone Dance, també preestrenarà la seva nova creació, ‘Closer’, al desembre.

Los Moñekos amb l’espectacle en clau d’humor ‘AMEbA’ tancarà la temporada de dansa al maig. El Festival DanSAT!, que darrerament se celebrava a l’abril, passarà a celebrar-se l’octubre del 2018. Segons el director del SAT!, es trasllada a aquest mes per tenir un “pes específic”, ja que a l’abril hi ha el Sismògraf – Festival de Dansa a Olot i una mostra internacional per a programadors.

Jazz al SAT!

Respecte a les propostes musicals, el 28 i 29 de setembre el SAT! acollirà tres dels concerts del Jazzing – Festival de Jazz de Sant Andreu. El mes de novembre també arribarà el cicle EnciSAT!, amb sis concerts programats fins al gener.