Jordi Rollán fa més de 50 anys que està relacionat amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona. Va cursar els estudis de dibuix i pintura a la Llotja, però els va completar en aquesta entitat gràcies a una beca.

Recorda que quan va arribar al Reial Cercle “buscaven un pintor jove per donar-li una beca. Me la van donar a mi i per això els vincles amb el Cercle els he portat sempre molt dintre del cor. La vinculació amb el Cercle ha estat molt forta, ha estat la meva segona casa”, explica Rollán.

Formació i evolució artístiques amb el Reial Cercle Artístic

Rollán ha fet, al llarg de cinc dècades, més de 200 exposicions per tot el món. Ara, el Reial Cercle mostra 36 quadres que permeten fer un recorregut per l’evolució artística del pintor. Ell va començar la carrera utilitzant el gris com a color predominant i després va incorporar els colors vius, sobretot en els darrers 20 anys.

En l’actualitat, és el vicepresident artístic de l’entitat. S’encarrega de seleccionar artistes i esdeveniments interessants per al Reial Cercle Artístic, una tasca que compagina amb el dibuix.