El pas continuat de camions de serveis, que abasteixen els comerços i restaurants del carrer d’Escudellers, provoca que part del terra presenti desnivells i es trenquin rajoles. Això fa també que a la via s’hi formin constantment bassals d’aigua i hagin provocat algunes caigudes de vianants.

Els veïns i comerciants de la zona fa temps que es queixen del mal estat del terra. Fins ara el districte de Ciutat Vella canviava les lloses trencades i feia altres actuacions de reparació puntuals quan l’estat del terra ho requeria.

La regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, ha assegurat que “l’any que ve amb la taxa turística canviem el paviment del carrer d’Escudellers sencer perquè, de fet, és cert que està en mal estat i és una demanda que feia molt de temps que tenien. Ara, si serà asfalt o quin tipus de paviment, encara no ho podem avançar”.

De moment el districte, però, no té previst limitar el pas de camions de serveis ja que,  segons les mateixes fonts, aquest tema està vinculat al pla de mobilitat que s’està treballant.