Un grup de veïns tornen a posar en marxa ‘Ressò de Montbau’, una publicació que s’havia editat amb una certa continuïtat des de l’any 75 fins al 2002. Si bé l’associació de veïns ha participat en la recuperació de la revista, l’objectiu és que sigui completament independent. A banda de copsar les reivindicacions del barri, també volen col·laborar a dinamitzar Montbau socialment, comercial i cultural.

Havia existit entre els anys 1975 i 2002, però ja en feia 15 anys que no sortia cap número nou. Ara, l’associació de veïns del barri ha aconseguit recuperar la revista ‘Ressò de Montbau’. Segons expliquen, volen que sigui una publicació independent feta per diversos veïns i entitats de la zona.

De moment, hi participen de forma altruista una dotzena de veïns. Com a curiositat, les seccions de la revista prenen els noms de carrers del barri. Així, trobem que la de cultura s’anomena ‘Poesia’ o la d’urbanisme, ‘Arquitectura’. L’objectiu de la nova revista ‘Ressò de Montbau’ és dinamitzar el barri, el més envellit de la ciutat, en diversos àmbits. Busquen anunciants que vulguin sortir-hi per fer-la viable. Han començat amb una periodicitat quadrimestral i una tirada de 2.500 exemplars amb l’objectiu d’arribar a tots els que hi viuen.