La Unió de Botiguers de la Travessera de Gràcia -Casc Antic, en col·laboració amb l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia i International Society for Human Rights ha començat aquest cap de setmana un recapte solidari a la travessera.

Els aliments es podran deixar en els contenidors distribuïts en diverses botigues del carrer, com Electrodomètics Millar, la botiga del Caiman Alegre, la llibreria Los Angeles, La Casa del Cine para Todos o la loteria La sort de Gràcia.

La recollida d’aliments acabarà dissabte 16 de desembre amb el mercat de Nadal que es farà per primera vegada amb les botigues a Gràcia. Els comerços de la travessera sortiran al carrer i l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia i l’entitat International Society for Human Rights estaran en una carpa a la travessera de Gràcia per fer el recapte final d’aliments, el 16 i 17 de desembre.

Els aliments recaptats seran distribuïts per l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia i la International Society for Human Rights entre veïns amb dificultats.